Tietotekniikka

Meiltä saat laajat palvelut liittyen erilaiseen tietotekniikkaan. Seuraavassa listattuna muutamia yleisimpiä tietoteknisille laitteille tehtäviä töitä, sekä asioita. Tietotekniikkaa on paljon erilaista, mutta jokaisen kohdalla on tietyt asiat, jotka tulee tehdä sekä huomioida. Etenkin uusien laitteiden kanssa on monia tehtäviä asioita ennen markkinoille pääsemistä sekä tuotteen jälleenmyyntiä.

Esiarviointi

Tietotekniikassa ennen isompia toimenpiteitä sekä mahdollista isomman erän ostamista tärkeää on esiarviointi. Maailma on täynnä erilaista sekä eritasoista tietotekniikkaa ja tästä johtuen sen esiarviointi on ensiarvoisen tärkeää.

Teemme erittäin tarkan sekä monipuolisen esiarvioinnin kaikille erilaisille tietoteknisille laitteille. Testaamme laitteen kaikin mahdollisin keinoin sekä käymme jokaisen komponentin yksitellen läpi. Tarkistamme komponenttien laadun, materiaalin sekä asennuksen. Annamme sinulle erittäin tarkan raportin tuotteen sekä sen eri komponenttien laadusta.

Testaus

Esiarvioinnissa on kattava testaus, mutta teemme myös pyynnöstä ihan vain erilaisten tietoteknisten laitteiden testauksia.

Testaamme laitteet kaikin mahdollisin keinoin ja laitamme ne todelliseen testiin. Laitteet käy läpi erittäin kattavat ja monipuoliset rasitustestit.

Sertifiointi

Saat meiltä myös erilaisten normit täyttävien tietoteknisten laitteiden sertifioinnit. Siihen kuuluu monta eri osa-aluetta, dokumenttia sekä toimenpidettä ja me hoidamme ne vuosien vankalla kokemuksella.

Mikäli haluat tuotteeseen parhaan ja laadukkaimman sertifioinnin niin ole yhteydessä.

Markkinoille pääsy

On monia eri askeleita sekä toimenpiteitä jo ennen tuotteen saamista markkinoille. Me tiedämme mitä tehdä, huomioida sekä mihin olla yhteydessä. Saat meiltä nopeimman mahdollisen palvelun siihen, että tuotteesi on asianmukaisesti valmis Suomen markkinoille.

Ole yhteydessä niin hoidetaan uusi tuotteesi markkinoille siten, että myöhemmin ei tule ikäviä yllätyksiä ja pettymyksiä. Me emme jätä mitään sattuman varaan.

Telecom testaus

Meiltä onnistuu myös erilaiset Telecom testaukset. Käytettävissämme on alan parhaat ja uusimmat laitteet sekä vankka ammattitaito.

Ennakkotarkastus

Ennakkotarkastus ennen markkinoille saattamista on myös yksi työnkuvamme. Teemme sellaisen tarkastuksen tuotteellesi, että taatusti mitään ei jää huomioitta.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää tietotekniikan palveluihimme liittyen niin ole yhteydessä. Autamme sekä neuvomme erittäin mielellämme. Kerromme myös mielellämme lisää palveluihimme liittyen.