Teollisuudenalat

Tarjoamme myös kattavasti laitteita sekä palveluita monille teollisuudenaloille ympäri maailmaa. Seuraavassa listattuna muutamia yleisimpiä ja isoimpia teollisuudenalan palveluitamme.

Mikäli omasi ei ole seuraavassa listassa niin älä silti epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme erittäin laajasti lähes kaikilla aloilla teollisuuteen liittyen.

Öljy ja kaasu

Öljy sekä kaasu on yleisiä materiaaleja teollisuudenalalla. Tarjoammekin erilaisia palveluita kattavasti sekä öljyn, että kaasun ympärille teollisuudenalaan liittyen.

Mikäli kaipaat mitään öljyyn tai kaasuun liittyviä palveluitamme niin ole yhteydessä.

Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on erittäin tärkeä asia, oli kyseessä sitten rakennus tai jokin tuote. Me olemme todellisia ammattilaisia, mitä tulee palovurvallisuuteen.

Varmistamme parhaan mahdollisen paloturvallisuuden, oli kyseessä sitten kiinteistö, auto tai vaikka elektroniikan tuote.

Telekommunikaatio

Telekommunikaatio on iso osa teollisuudenalaa sekä yrittämistä nykypäivänä. Meillä on vuosien kokemus erilaisista telekommunikaation kiemuroista.

Mikäli yrityksesi kaipaa apua telekommunikaatioon liittyen, niin olethan yhteydessä. Hoidetaan yhteydessä yrityksesi tai tuotteesi telekommunikaatio nykypäivän vaatimalle tasolle.

Merenkulku

Meillä on paljon erilaisia asiakkaita myös merenkulun alalla. Myös merenkulussa on monia pieniä ja vähän isompia asioita missä meidän ammattitaito tulee tarpeeseen.

Tarjoamme oikeastaan kaikkia mahdollisia eri palveluitamme myös merenkulkuun liittyen.

Metsäteollisuus

Sama pätee myös metsäteollisuuden alaa, eli tarjoamme palveluita laidasta laitaan. Oli kyseessä sitten pieni tai iso asia niin me varmistamme sen toimivuuden sekä asioiden oikean järjestyksen.

Kotitalouslaitteet

Kotitalouslaitteita on nykypäivänä valtavasti ja jatkuvasti tulee lisää. Kotitalouslaitteiden ympärillä onkin monia kiemuroita ennen niiden käyttöönottoa, maahantuontia tai myyntiin asettamista.

Me hoidamme kattavasti kaiken mahdollisen, mikä liittyy kotitalouslaitteisiin. Oli kyseessä sitten leivänpaahtimen testaus tai vaikka vatkaimen sertifiointi niin meiltä se onnistuu.

Laboratoriolaitteet

Laboratorioissa on myös paljon erilaista huomiota vaativia laitteita. Samoin laboratorioihin tulee jatkuvasti uusia laitteita, jotka täytyy sertifioida sekä testata. Tässä me tulemme kuvioihin ja teemme työn puolestasi vuosien kokemuksella.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää mieleen teollisuudenalojen palveluihimme liittyen niin ota yhteyttä. Neuvomme kaikissa asioissa sekä mahdollisissa lisäkysymyksissä erittäin mielellämme.