Palvelut

Sivulta löydät kattavasti eriteltynä kaikki pääasialliset palvelumme. Teemme myös paljon kaikkea muuta alkaan liittyvää, mutta tässä listattuna kaikki tärkeimmät ja yleisimmät osa-alueet.

Tuotesertifiointi

Uuden tuotteen markinoille tuomisen yksi tärkeimmistä asioista on sen sertifiointi. Me teemme vuosien kokemuksella sekä ammattitaidoilla kaikkien tuotteiden sertifioinnin. Ilman laadukasta ja lain mukaista sertifiointia tuotetta on mahdotonta saada laillisesti markkinoille Suomessa.

Anna meidän hoitaa tuotteellesi sertifiointi ja keskity sinä muihin asioihin. Näin saadaan tuotteesi sekä toimintasi mahdollisimman hyvin sekä nopeasti rullaamaan.

Rakennusten tarkastus

Rakennusten tarkastus on myös yksi tärkeä ja iso työllistäjä meille. Mikäli olet ostamassa, myymässä tai vuokraamassa rakennusta niin pyydä meidät tekemään siihen asianmukaiset tarkastukset.

Asianmukaisella sekä voimassaolevalla tarkastuksella vältyt monilta ikäviltä ongelmilta rakennukseen liittyen.

Kalibrointipalvelut

Toimenkuvaamme kuuluvat erilaiset ja erilaisten kalibroitavien laitteiden kalibroinnit. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset eri laitteet mitä laitteiden kalibrointiin tarvitaan.

Tuo laitteesi tasaisin väliajoin kalibroitavaksi niin se toimii kuten sen pitääkin, sekä antaa oikeat tulokset käytettäessä.

Ilmastollinen testaus

Teemme myös erilaisia ilmastollisia testauksia laidasta laitaan. Mikäli tuotteesi tarvitsee tietyntyyppistä ilmastollista testausta niin meiltä se hoituu.

Ilmastollisen testauksen tärkeys on erittäin tärkeä osa mikäli tuote on valmistettu ulkomailla erilaisissa olosuhteissa tai mikäli suunnittelet tuotteen myymistä ulkomaille erilaisiin olosuhteisiin. Me pystymme testaamaan kaikki erilaiset tuotteet erityyppisissä ääriolosuhteissa.

Tuoteturvallisuustestaus

Nykypäivänä turvallisuustestaus on erittäin tärkeä asia. Kukaan ei halua omalle tuotteelleen julkaisun jälkeen julkisuutta sen turvallisuusongelmien takia.

Tarkistetaan tuotteesi ja varmistetaan sen turvallisuus ennen markkinoille julkaisua.

Markkinoille pääsy

Markkinoille pääsy vaatii myös monia edellämainittuja asioita sekä muita tärkeitä asioita. Meillä on vuosien kokemus erilaisten tuotteiden markkinoille saamisesta.

Ota yhteyttä ja hoidetaan se sinun oma tuotteesi tyylikkäästi markkinoille niin ettei mitään jää huomioimatta.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mieleen mitään kysyttävää palveluihimme liittyen niin olethan yhteydessä. Kerromme ja opastamma erittäin mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa sekä kysymyksissä.